Svalin

Light footed freedom

September 5th, 2012

Marbella

2012 Portugal / Spanje, by yvonne.

In Almerimar hebben we de monteur aan boord, de filters van de motor geven wat problemen. Als de monteur weg is en Hans later de motor nog een keer start komen de luchtbellen weer terug in één filter. De monteur heeft maandag pas tijd om terug te komen, we nemen de gok en vertrekken toch zondag op de andere goede filter. We varen 45 mijl naar Marina Del Este, hebben 20/25 kn wind achterop dus het gaat hard. Een leuke havenkom met appartementen erom heen, komt nog wat swell binnen dus we schommelen in slaap!! Door naar Calete de Velez, hier hebben we op de heenweg een weekje gelegen. Gauw even een bezoek aan de Nederlandse winkel en de volgende dag weer door 45 mijl naar Marbella. Onderweg weer een vis verspeeld maar ook eentje binnen gehaald. Te weinig voor het diner maar prima als aperitiefje. Hier blijven we weer even wachten tot de wind wat minder is om rond de rost van Gibraltar te gaan en door de straat te varen. In de andere plaatsen was het al veel rustiger maar hier is het nog druk, het oude binnen-stadje is erg gezellig. De Tartaan is in Lagos aangekomen.

Back Top

Responses to “Marbella”

Comments (3) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. wauw wat een belevenissen he! Lagos daar zijn we ook geweest. Een gezellige toeristische stad in de Algarve! Veel plezier en goede reis!

  2. Terug westwaarts zie ik. Overwinteren in Lagos? Wordt het volgend jaar dan toch de Azoren? groet Gertjan

  3. Heey Yvonne,

    Gelukkig volgens mij ben je net op tijd terug, want het schijnt nu volop te regenen in Portugal. Ik zag dat jullie ook in Sevilla zijn geweest, mooie stad he!

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply