Svalin

Light footed freedom

August 19th, 2011

Pavoa de Varzim

2011 Algarve, by yvonne.

In de haven van Viano is het niet zo diep, we zakken dan ook met de kiel in de modder. We moeten er voor 9.30 uit anders zitten we vast. Vertrek is met zon maar na een uurtje varen we de mist weer in, gelukkig niet zo dicht als de vorige keer. We kunnen de Tartaan blijven zien. Bij Povoa de Varzim klaart het op en kunnen we de kust weer zien. Het lijkt hier wel Blankenberge. We fietsen langs de kust en zijn verbaasd hoeveel mensen hier hutje aan mutje op het stand liggen. Vrijdag met de metro naar Porto. Openbaar vervoer is hier goedkoop, voor 5 euro gaan we 30 km heen en terug. We lopen / klimmen de hele dag in de stad en hebben uiteraard port geproefd en gekocht!!

 

Back Top

Responses to “Pavoa de Varzim”

Comments (3) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
 1. Hey Hans en Yvonne,

  Leuk weer te lezen over jullie reis; lekker port geproefd en gekocht. Neem aan dat je die niet hebt gekocht om warm te worden daar;)
  Ben aan mn 3e week vakantie begonnen; heerlijk alleen het weer had wel wat van dat van jullie mogen zijn.
  Wens jullie nog hele mooie weken en tot snel.

  groetjes Annemarie en Thom

  Annemarie&Thom at August 22, 2011 7:49 pm
 2. Heej Yvonne,

  jullie hebben de bestuurswissel gemist van de Rotary, was erg gezellig, maar…..het
  weer is hier erg koud en nat dus treffen jullie het beter! Geniet ze!

 3. Hoi Hans en Yvonne.
  Doel bereikt, geweldig wat moet dat een mooie ervaring zijn. Nu genieten van het mooie weer. Het blijft hier wisselvallig maar hebben gisteren(middag) ook kunnen genieten van een mooie zeildag en hopen op een mooi volgend weekend, eerst weer eeen weekje werken. groetjes

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply